In de nieuwe versie van e-Box is de beveiliging van de documenten verstrengd en het toegangsbeheer vereenvoudigd. Neem contact op met uw Toegangsbeheerder. Die zal u het toegangsprofiel ‘e-Box Enterprise – Beheerder’ toekennen. Die hebt u vanaf nu nodig om uw e-Box te raadplegen.

Meer details over profielen en toegangsbeheer

De nieuwe versie van e-Box is strenger beveiligd. Om ervoor te zorgen dat uw collega's e-Box verder kunnen gebruiken, moet u hen het nieuwe toegangsprofiel ‘e-Box Onderneming – Beheerder’ toekennen.

In de nieuwe versie van e-Box is de beveiliging van de documenten verstrengd en het toegangsbeheer vereenvoudigd. Als Toegangsbeheerder kunt u andere gebruikers toegang geven tot e-Box. Ga naar de onlinedienst Toegangsbeheer en ken uw werknemer het toegangsprofiel ‘e-Box Enterprise – Beheerder’ toe.

Meer details over profielen en toegangsbeheer

Hebt u nog geen tijd gehad om uw medewerkers hun nieuwe profiel van ‘e-Box-beheerder’ te geven? De oude versie van e-Box is nog een tijdje toegankelijk.

Let op: als u de oude versie gebruikt, wil dat zeggen dat alle gebruikers voor uw onderneming nog toegang hebben, volgens de oude regels. De nieuwe versie versterkt de beveiliging en vereenvoudigt het toegangsbeheer.

Meer details over profielen en toegangsbeheer

De notificaties worden verstuurd naar het e-mailadres dat voor uw onderneming in e-Box geregistreerd is. Bent u Toegangsbeheerder of e-Box-beheerder? Dan kunt u dat adres rechtstreeks aanpassen in e-Box zelf, op de pagina ‘e-Box-beheer’.

Als uw onderneming verschillende e-Box-beheerders heeft, raden we u aan om een groepsadres te gebruiken. Zo blijft iedereen op de hoogte.

Elk bericht heeft een geldigheidsduur, die duidelijk vermeld wordt in e-Box. Is die geldigheid verstreken, dan verdwijnt het bericht vanzelf en kunt u er niet meer aan. Daarom raden we u aan om belangrijke documenten regelmatig op te slaan in een opslagruimte van uw onderneming.

Bent u er zeker van dat het bericht nog geldig is? Probeer dan de verfijnde zoekfunctie.

Opgelet: uzelf en alle Beheerders kunnen berichten verbergen. Verborgen berichten staan niet meer in de standaardweergave. Geen paniek: verborgen berichten kunt u nog bekijken door te klikken op de link ‘Verborgen berichten’. U kunt ook zoeken in de verborgen berichten.

De functie Zoveel mogelijk digitaal activeert u als uw onderneming van al dat papier af wil. Door de optie aan te vinken, laat u ons weten dat u alle documenten die in digitale vorm bestaan, ook digitaal wilt ontvangen.

Als u heel veel documenten in uw e-Box krijgt, hebben we een alternatief dat de verwerking gemakkelijker maakt. Het is nu mogelijk om uw berichten en documenten uit e-Box op te halen via een beveiligde webservice. Door de service in uw intern informaticasysteem te integreren kunnen de volgende dingen automatisch gebeuren:

  • routing naar een specifieke dienst of ontvanger,
  • opslag, en
  • toegangsrechten voor documenten.

Lees de rubriek Toegang tot e-Box via webservice om er meer over te weten.

Ja, op sommige berichten kunt u antwoorden via e-Box zelf. Naast de berichten die een antwoordfunctie hebben, staat een icoontje.

U leest er meer over in de mini-handleiding ‘Een bericht beantwoorden’(.pdf-Nieuw venster).

Hebt u een vraag, een opmerking of een klacht? Contacteer ons(Nieuw venster)